Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den desátý

12. 8. 2009

Tak už je to tady - konec tábora :-( . Ráno balíme a začínáme bourat stany. Naštěstí počasí nám přeje a svítí sluníčko. Ještě rychle stihneme celkové poslední foto celého tábora. Po obědě se všichni loučíme a odvážíme děti na nádraží. Ve tři odpoledne odjíždí poslední auto z tábora. Večer na nádraží předáme rodičům děti, zdravotní dokumentaci a kufry, a pak už hurá všichni domů. Foto na www.ratihory09.rajce.net

Vážení rodiče, myslíme, že celý desetidenní pobyt lze z hlediska nás vedoucích hodnotit jako vydařený. Po programové stránce jsme splnili takřka vše, co jsme si pro děti připravili. A podle ohlasů táborníků se jim na táboře líbilo. Nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění, kromě pár srážek v zápalu sportovního boje (odřeniny, bodnutí vosou atd. nepočítáme).

Pokud budete mít zájem o fotografie z letního tábora Pod pirátskou vlajkou v Ratibořských Horách, kontaktujte nás na e-mailu: irena.berankova@centrum.cz (cena: 50,-Kč za CD/DVD).

Pokud se chcete s námi setkávat a jezdit na akce i během školního roku, stačí nás kontaktovat na e-mailu: rudolfzeus@seznam.cz nebo na telefonu  777 063 604 . Sledujte stránky Pionýrské skupiny Dravci Ústí nad Labem (www.dravci.pionyr.cz) , a tam se dozvíte co pro vás připravujeme.

Pevně věříme, že se vašim dětem pobyt a program na táboře líbil, že se nenudily. Přejeme jim hezké prožití zbytku prázdnin a s mnohými určitě příští rok na letním táboře na viděnou.

Za tým vedoucích Šárka Zeusová, hlavní vedoucí tábora