Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. den - 5.8. 2010

6. 8. 2010
Ráno nás probudila opět hudba a dnes jsme kupodivu tančili úplně všichni.
První úkol dne zněl: vytvořit malý model rakety nebo model jakéhokoliv vesmírného dopravního prostředku a tak jsme všichni tvořili a tvořili. Nejhezčí raketu měli UFÓNI, ale i ty ostatní stály za to. Každá byla totiž úplně jiná.
Pak jsme se zase rozdělili na 2 skupinky: sportovci měli na programu střílení ze všeho možného – střílelo se na starém hřišti a to ze vzduchovky, airsoftky, luku a flusačky. Výtvarníci vytvářeli strašidýlka. A tak se šilo, vyšívalo a všelijak jinak tvořilo.
Po poledním klidu jsme vyrazili do lesa a tam jsme plnili další vesmírný úkol na záchranu Země. Abychom mohli letět vesmírem, stavěli jsme velké rakety. A to se nám také vydařilo. Nejhezčí raketu měli UFÓNI, nejhezčí představení a sehrání minidivadla Opičáci.
Další hru konečně vyhráli Mléčňáci – pak že se to nikdy nepovedeJ a v čemže vyhráli? V hledání planet, nasbírali největší počet bodů a tak bylo vítězství po zásluze jejich.
A zase se nám hry v lese trochu protáhly, večeře byla později a tak jsme nestihli všechno, co jsme chtěli. Ale nevadí, zítra je taky den.
Ještě jedna důležitá informace: dnes oslavila narozeniny jedna naše vedoucí, tedy instruktorka a to Danka… dostala nejen dárky, ale i pořádného hobla a všichni jí pořádně a ještě jednou přejeme vše nejlepší.