Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. a 7. den - 6. - 7.8. 2010

8. 8. 2010
Prší a prší a tak sušíme a sušíme, měníme  deky a spacáky.
A tak oba dva dny byly plné deště, vody, mokrých kalhoty, bot…a hlavně plné změn v programu.
V pátek ráno jsme tvořili přáníčka (Iris tea folding) a sportovci hráli nějaké ty oddechové hry v tělocvičně (hry s obručemi atd.)
Odpoledne jsme šli do kinaJ V klubovně jsme si promítali film Cesta na měsíc. Prostě jsme museli trávit dopoledne v chaloupce. Po filmu jsme zachraňovali planetu od min a bomb. Všude kolem nás – v klubovně, pokojích, na chodbě i v koupelně byly miny a naším úkolem bylo nalézt je dřív, než vybuchnou.
Po večeři chvilenku nepršelo a tak nás čekala minihra, zkoušeli jsme hledat plyšové medvídky (protože až jednou přestane pršet a věříme, že ANO, budeme lovit medvědy, prodávat je a vyměňovat atd.)
Druhý den žádná změna…vlastně ano, prší ještě víc. A tak zase jsme bez lesa a louky. Dopoledne hrajeme vybíjenou, turnaj…docela nám to šlo. I těm úplně mrňavým. Hráli jsme všichni, tentokráte jsme se nedělili. Po obědě jsme odpočívali zase u pohádky a pak jsme vyrazili do tělocvičny…ale ten vesmír je fakt nemilosrdný a než jsme za těch 10 minut přešli do tělocvičny, byli někteří z nás úplně mokří a to i přes pláštěnku (ach jo)…no v tělocvičně jsme mezi sebou soupeřili v různých štafetových hrách, hrály na sochy (to nás moc bavilo…vidíte to na fotkách).
Po večeři zase pohádka a pak už spát…bylo toho moc a moc 
A tak hodně si přejeme,aby zítra už nepršelo a my mohli pořádně zachraňovat Zemi…prostě opět vyrazit do lesa atd.
A malý dovětek:
Jsme v pořádku, tady v blízkosti není žádný potok, ani řeka…jen rybník, ale ten je pod táborem, dole….tak se nebojte, jsme v bezpečí.
Tak se Vy doma držte a přejeme hodně sil v boji s vodou
a o nás se nebojte.