Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. a 10. den - 9. a 10.8. 2010

11. 8. 2010
Tak už máme hezky a tak můžeme hrát podle vesmírného plánu. A tak jsme vyráběli hvězdičky z papíru a bavlny. Sportovci si hráli různé hry v tělocvičně…prostě konečně paráda.
Po obědě začal velký sportovní den. Začala nám kosmická olympiáda. Soutěžili jsme ve střelbě z luku, vzduchovky, airsoftky, flusačky, běhali slalom i na krátkou vzdálenost, házeli na cíl a polenem. Takže jsme běhali, skákali, stříleli…celkem nám to šlo (tedy jen v té vzduchovce trochu pokulháváme).
A večer jsme opékali buřtíky. Mladší děti v táboře a ty větší vyrazili na jedno úžasné tábořiště. Tam jsme si také opekli buřtíky, zazpívali si o ohýnku a pak nás čekala tajemná hra …ztroskotala kosmická loď a všude kolem se zmateně pohybují ufoni a my je musíme najít a vzít si od nich život. Jen jeden je radioaktivní a ten je prý zlý a životy nám zase krade…hra se líbila, když byla úplně po tmě, strach jsme překonali a nakonec všechny zachránili…pak už jen cesta zpátky do tábora a do pelíšků.
Další den je opět hezky, tak si to užíváme, a protože jsme se dozvěděli, že brzy budou Vánoce, vyráběli jsme všichni vánoční ozdoby a řetězy…a už jste viděli, jak se nám povedly?
Taky jsme zdobili perníčky, prostě Vánoce se blíží a my se těšíme.
A odpoledne jsme se dostali na planetu pokladů. Čekala nás dlouhá cesta plná úkolů a dopisů…a nakonec velký poklad. Poklad jsme našli všichni a tak jsme si pochutnali na nějaké té ňamce.
Hra se zase protáhla (jako téměř pokaždé), tak jsme se najedli, všichni vykoupali a pak pomalu od těch nejmladších naskákali do postýlek.