Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtrnáctý den - 23.8.2013

23. 8. 2013

Hurá, hurá...je tu konec výpravy, dopolední program byl ve znamení výtvarného tvoření, téměř všichni si vyráběli Kofoláčky, po obědě jsme si už tak trochu začali balit a hlavně jsme začali s přípravou na závěrečnou etapu...musíme se přeci dostat zpátky do Londýna. Po svačině jsme se vydali na cestu, čekalo nás 10 záludných úkolů a tak jsme je plnili, bojovali jsme a bojovali...a snažili jsme se o to víc, že závěrečná etapa je za dvojnásobek bodů...a tak jsme lovili ryby, bojovali s indiány, chránili se před supy, luštili tajné zprávy... a kdo vyhrál a kdo vyhrál celotáborovou hru?
Velké překvapení!!!......Cestovní horečka, druzí Poustevníci a na třetím místě Děti fantazie.

A pak jsme uklízeli, venku, vevnitř, na pokojích, před budouvou, za budovou...ale stejně to ještě nemáme.
Po večeři nás čekalo velké vyhodnocení, předání cen, diplomů, pamětních listů a hlavně krátká diskotéka....a po ní svíčkovaná (krátké rozloučení....i na slzičky došlo).

A teď už zase spíme.

Malý vzkaz rodičům:
Od září zahajuje činnost nový kroužek.
Kroužek je určen pro děti od 5 let a v rámci něj se budeme zaměřovat na přírodu, turistiku, výtvarnou činnost…taková všehochuť, ale především podnikneme různé výpravy – od jednodenních výletů až po vícedenní akce jako jsou jarní či podzimní prázdniny či letní tábor.

Budeme se scházet každé pondělí od 16.30 ve Slunečníku (Důlce 74, Ústí nad Labem). Začínáme 9.9.2013.
Oddíl povedou Lucka Valentová (Píďa), Vojtík Beránek a Irča Beránková
Rádi Vaše děti opět po prázdninách uvidíme