Jdi na obsah Jdi na menu
 


První den - 10.8.2013

Hurá hurá!
Tak jsme se "nalodili" do autobusu a jedeme, všechno probíhá hladce, v pořádku...jen pan řidič trošku zabloudil:-) vezl nás někam do vilové čtvrti v Kadani:-) (ale určitě by se nám líbilo bydlet v nějaké té vilce s bazénem).
Ale stačil jeden telefon do tábora, malé vysvětlení a krátký popis...a jsme na Zásadě (pak že jsou ty GPSky úžasná věc).
Ubytovaní jsme tak, jak jsme si přáli, s kamarádkou, kamarádem. Prostě spokojenost. Po vybalení, povlečení postýlek a všech těch důležitých věcí po příjezdu jsme se vydali na malou průzkumnou procházku. Po návratu jsme si řekli něco o táboře, o tom, kdy se vstává, jí, kdy máme polední klid, kdy půjdeme spát atd.
Po večeři (špagety s milánskou směsí) a krátkém odpočinku (no, moc jsme neodpočívali, zatím máme moc a moc energie) jsme šli do kina. Willy Fog a jeho sázka v reformním klubu, dodívali jsme se a pak...ocitli jsme se v novodobém Klubu džentlemenů a Sir Winston Berry ze Zásadvillu nás vyzval k cestě kolem světa...a prý jestli to zvládneme za 14 dnů, že má peníze a že vše zaplatí, jen jestli to tedy dokážeme...a my jo...ale víte co? Prý je to jen mužská záležitost, že pojedou bez dětí a žen...ale to my (ženy, holky, dívky) jsme se nedaly....a nakonec nás musí vzít s sebou.

Takže zítra se připravíme na cestu a pak už hurááááá na cestu.

Tak ahoj
Vaši malí i velcí cestovatelé

 (fotogalerie: www.rcslunecnik.rajce.net)

Fotografie - 1.den/