Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šestý den - 15.8.2013

15. 8. 2013

 

Dnes ráno jsme se ocitli v Indii, na úvod rozcvičky jsme si dali Pozdrav slunci, dále jsme si zatancovali tři písničky a pak se nám v plné kráse ukázaly tři břišní tanečnice, zavlnily se a předvedly své taneční umění.
Po snídani a povinně povinném úklidu výtvarníci vyráběli krásné plyšové slony, turisté vyšli do přírody hledat a poznávat stopy, které si nakonec zkusili i odlít ze sádry.
Po obědě a poledním klidu (a dneska, světe div se, klid opravdu byl) nás navštívil Maharadža…neuměl vůbec česky, styděl se mluvit, a tak za něj musel mluvit Sir Berry. A tak jsme se dozvěděli, že vymizeli sloni a že Maharadža shání po celém světě slony. Naším úkolem bylo přivézt mu slony…a že se nám to povedlo, každý slon pocházel z vyšlechtěných plemen, každý uměl něco jiného…až se porota pohádala, který slon je ten nej….prostě vyhráli všichni sloni.
Po malé pauzičce jsme šli na dostihy, závodili jsme, běhali a běhali… a opravdu běhali i ti nejmenší (uvidíte na fotkách), vydrželi jsme to, nikdo neprotestoval…a tak nás po večeři za odměnu navštívila kouzelná babička se svými kouzly.
A teď už se chystáme spinkat.