Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. a 9.den - 21.8. -22.8.2014

22. 8. 2014

Tak a máte tu zprávičky za dva dny. Omlouváme se za zpoždění, ale vrchní dopisovatel a zapisovatel tak trochu ochořel. Dnes je mu lépe, tak budou zprávičky za oba dny.

DEN prvý...vlastně osmý
Tento den jsme jen a jen sportovali, dopoledne jsme hráli turnaj v baseballu a v přehazované. Některým z nás to šlo, no, některým ne. Nevadí.
Odpoledne jsme soutěžili ve všemožných střeleckých a "házecích" disciplínách - střelba ze vzduchovky, kuličkovky, flusačky, házeli jsme na kuželky, na cíl a zkusili jsme také střelbu z luku. Nejlepšími sportovci se stali: Vojta V., Adam a Štěpán. Blahopřejeme:-)

Večer jsme už jen hráli velké deskové hry, velké co se týká velikosti a rozměrů.

DEN druhý...devátý
A dnes zase tvoříme, vybarvovali jsme si kočky, klauny...A také jsme se učili šifrovat. Závěrečná štace se totiž blíží a tak se musíme naučit, co nejvíce toho jde. Odpoledne nás čekali oblíbení plyšoví medvídci, sbírali jsme je, lovili...tedy jejich části. Skládali jsme barevné medvědy a prodávali je do výkupny. A pak přišel déšť (to už tu dlouho nebylo), ale nevadí, hru jsme dohráli...a stejně to byla jen přeháňka.

Večer nás čekalo opékání buřtíků a hlavně Noční pošta (každý z nás napsal nebo nakreslil dopis a ve tmě po světýlkách je odnesl tajemnému skřítkovi...ten je orazítkoval...a až všichni usneme roznese je po pokojích...a ráno každý z nás najde pod polštářem svůj dopis.

A tak hurá na kutě....zítra už možná budeme mít nového PRINCIPÁLA